http://www.omegarybno.blog.onet.pl
No więc myślę, że już po wczorajszym wyjeździe trochę nam się upiększy stronka; metryka zawodników jest. Myślę, że można tak jak to Sobota powiedział zrobić te wszystkie zdjęcia podpiąć pod konkretny mecz, że jak graliśmy z Kozłowem to zdjęcia walnąć pod opis meczu i wtedy będzie lepiej bo jak one są tak w galerii to nie wszystkim chce się co chwile przemieniać na następne zdjęcia. No i zdjęcie drużyny musi być zmienione o raz numery Karola (24) i Jarka (25) zmienione. A myślę, że jeszcze coś po drodze fajnego się wymyśli!
Król forum
do tych metryk zawodnikow mozna by bylo dodac zdjecie kazdego osobno co wy na to:D
czesio_fajaxD napisał:
do tych metryk zawodnikow mozna by bylo dodac zdjecie kazdego osobno co wy na to:D
Mówisz to juz chyba 10 raz. Daj Miłoszowi trochę więcej czasu
Król forum
prezes wdzisz temat posta to są propozycje nie powiedizlaem ze ma juz to zrobic jak nie wiesz to czego sluzy forum to nie wchodz
czesio_fajaxD napisał:
prezes wdzisz temat posta to są propozycje nie powiedizlaem ze ma juz to zrobic jak nie wiesz to czego sluzy forum to nie wchodz
To nie będę wchodził. Łaskę mi robisz że na forum mi pozwolisz wejść? lol plx
On wie ze ma te zdjęcia zrobić mówileś już mu to 100 razy -.-
Król forum
wez prezes zamknij morde juz ci dzisiej powiedzialem jak nie wiesz do czego sluzy forum to wypier... poczytaj sobie w internecie co to jest ,,forum'' kretynie i pierwszy raz mowie sprawe ze zdjeciami kretynie a jak ci nie pasuje to nie czytaj nie widze problemu
kaziki - Wczoraj 10:29:31 - [ 19 ChatBox Postów ]
DLACZEGO JESZCZE NIE MA OPISU Z MECZU W RUCIANYM I CZEMU NIE MA OPISÓW METRYK
czesio_fajaxD - Wczoraj 20:17:48 - [ 6 ChatBox Postów ]
spoko milosz niema sprawy
i kto mu to pisal kretynie jeden wywal galy a potem z pretensjami wyskakuj karolowi powiedz ze ma miloszowi dac czas a nie do mnie poczytaj sobie a pozniej sap nara tylko tyle mam do powiedzenia
Ostatnio edytowany przez czesio_fajaxD (2008-03-06 22:02:34)
Paweł ma rację, zamykam kłótnie pomiędzy Prezesem a Czesiem. To jest foruym dyskusyjne i każdy może co chce tu pisać. A ja też chciałbym już przeczytać notkę z meczu w Rucianym i oczywiście żeby ta stronka cały czas żyła!
Król forum
no ale mu pojechalem
Król forum
No moje juz poszlo
Król forum
tylko bedzie problem ci co nie mają neta np. jarek karol itp