http://www.omegarybno.blog.onet.pl
Król forum
dla mnie fajnie by bylo na jakims nocnym turnieju ale o tym mozna chyba pomazyc chociaz w lato namioty
:d
no nie wiem fajnie by bylo
mysle, ze warto byloby zaprosic druzyny z wyzszych klas rozgrywkowych. mam na mysli np rezerwy azsu olsztyn grajace w II lidze, mozna byloby tez np zryw volley o i zieloną rozgrywki proponuje systemem pucharowym, zeby bylo nietypowo
Król forum
nie sądze aby II skład AZS chcial grac ... ale srobowac mozna chociaz to malo prawdopodobne
Dobrze pomyślanee z tym turniejem wieczorowym... nad tym warto Czesio pomyśleć wiesz?! I oczywiście zaproponować taki cykl turnieju np.: z piątku na sobotę bądź z soboty na niedziele co Wy na to?
Natomiast o tym co Miłosz napsiałeś ażeby zaprosić trochę silniejsze zespoły to myślę, że chyba będzie ciężko bo ludzie chcą, żebyśmy nawiązali kontakt przeciwnikiem, więc może trochę z drużyn z naszego regionu tj.: Yacht Ostróda, Gminę Kozłowo, Sprint Gródki, POG-RYŚ Radzanów (podobno dobzi są); do tgo drużyny naszej ligi; myślę o Białej Pisce, Rucianej Nidzie, zespole z Janowca Kościelnego!
Członek drużyny
ten Radzanów jest naprawdę dobry... graliśmy z nimi w lidze działdowskiej, teraz w Niedziele i z nami wygrali 2:1
dobry pomysł z tym turniejem ;-]
Król forum
no nocny by byl chyba fajny tak mi sie wydaje fajnie by bylo hehe : czesio to ma pomysly chloapki jest trening jutro? (kazik bedziesz?)
na turniej 2dniowy moim zdaniem nie ma szans poniewaz jesli wpadnie b. piska lub ktos z daleka to bedzie trzeba im zalatwic nocleg bo chyba nie beda wracali a z tego co wiem w okolicach rybna nie ma hoteli xD
Król forum
no nie wiemy prezes ale to chyba jedną noc bo wiecie nie latwo byloby zregenerowac sily po calej nocy nieprzespanej trzeba pomyslec chlopaki no prezes tez poruszyl problem noclegow no bo racja niema gdzie ;/
Słuchajci chłopy, ja uważam, że na początku zorganizujmy turniej np jednodniowy nocny dla 4-6 drużyn bądź dzienny mnie to obojęte! tgo co dziś rozmawiałem z pewną osobą, której zależy na tym turnieju ma on się odbyć 2-3 tygodnie po zakończeniu ligi działdowskiej. Jeśli chodzi o turniej wilodniowy to nie zgadzam się, że nie ma gdzie kimać, bo np.: jest możliwość wynajcia pokoi u państwa Gurzyńskich na ulicy Grunwaldzkiej, w Jezio są pokoje a to da się przecież załatwić! więc najpierw zróbmy jeden porządny jedniodniowy a później zastanowimy się co dalej, ok chłopaki?!
ej no dokładnie! Więc sami widzicie, że co kilka głów to nie jedna! Ja teraz będę miał trochę więcej czasu więc moghę troche pobiegać o jakiś większy turniej, ale myślę, że to po zakońceniu naszego o puchar Wójta
Król forum
a bedzie cos o puchar wojta ??? no po tym turnieju mozna wlasnie myslec zebrac kilka druzyn i ppykac sobie:D
Ludziska dnia 11,12,13 czeka Nas ciężka przeprawa. 11 - gramy turniej u siebie o Puchar Przewodniczącego Rady Gminy Rybno. Turniej zaczyna się o 17 na hali sportowej w Rybnie; 12 - z rana bo już o 9 gramy mecze w turnieju drużyn LZS z drużyną z Działdowa oraz z drużyną z Dąbrówna (zwycięzca tej rywalizacji przechodzi do następnej rundy), a 13 tj. niedziela, gramy mecz półfinałowy z drużyną Gminy Kozłowo w Lidze Działdowskiej. Więc te trzy dni dadzą Nam nieźle w kość. Mam nadzieję, że są jeszcze ludzie w Naszej Gminie, którzy wierzą w OMEGę RYBNO!
Słuchajcie tak jak wszystko wyżej napisane w porządku lecz 13.04 gramy półfinał jednak z drużyną SPRINTU GRóDKI
Ostatnio edytowany przez kaziki (2008-04-09 10:20:22)