http://www.omegarybno.blog.onet.pl
Król forum
hmm mysle ze pewnie sciema jakas czy coss nie sa az tacy dobrzy no pewnie gralby tam i kacza...
Kurczę ciekawe wiesz!
W każdym bądź razie na pewno z zespołu pewnie by poodchodzili Daniel, Marcin no i Piotrek!
Ja będę rozmawiał z Bułą to czegoś się dowiem!
A gdzie Ci się obiło o uszy, że Oni chcą rozpocząć sezon?
Wiec, dowiedzialem sie o tym od Pana Andrzeja W.
Co o tym mysle? Derby powiatu? Fajnie, ale czy my bedziemy mieli sklad na mecz? Odejdzie Piotrek, Marcin, Daniel oraz nasz libero Lukasz xD
Z tego co wiem odchodzi takze Seba (studia)
Przed sezonem warto by bylo sie zastanowic czy jest jakis sens zeby przystepowac do kolejnego sezonu z 8 graczami, bo watpie czy bedzie nas wiecej
Słuchajcie jeśli chodzi o drużynę to na pewno się ona nie rozwali bo Seba będzie studiował ale w weekendy, więc co drugi tydzień go nie będzie. Tylko zobaczcie, że mamy teżdrugiego rozgrywającego więc jest spoko, Przemek też potrafi rozegra piłkę!
Gadałem z Piotrem (Bułą) i mówił, że on też będzie studiował, ale w Warszawie. Dodatkowo jego kolano dalej mu przeszkadza. Jeśli Burkat zagra w III lidze on mi zadeklarował, że będzie u Nas grał. Więc o niego spokojnie. Marcin i Daniel Kaczy może i by przeszli bo podejrzewam, że tam by grali więcej niż u Nas.
Na tą chwilę przechodzi do Nas dwóch zawodników. Jeden leworęczny dwumetrowiec z Działdowa i kolega z Iłowa-Osady - Marcin Ryniejski. Bardzo dobry przyjmujący. Jak czegoś więcej chcecie wiedziec to piszcie na forum!