http://www.omegarybno.blog.onet.pl
Członek drużyny
Jak Myslicie ktory z naszych srodkowych radzi sobie najlepiej na tej pozycji przypominam o karolu z dzialdowa ktory .Srodek to bardzo mocny punkt naszej druzyny chlopaki wymiatają a ktory z nich najlepiej ?>????
Ostatnio edytowany przez faja_mlody (2008-02-07 21:19:10)
o kurcze ciezkie pytanie bez kitu!!! mysle ze srodek to najmocniejszy punkt w nasej druzynie; jest Junker, Miącho, Karol (jeden z Braci Brothers:) ), a tak wogole to juz niezle zaczyna sobie radzic Prezes. Tylko czy jego mozna zaliczyc do srodkowych? jak on pcha sie na skrzydlo. ale niezle mu zaczyna isc, widac postepy!!
Wg mnie najlepiej sobie radzacy na srodku w ataku to - JUNKER :d
Członek drużyny
no no ja tez tak mysle ze junker i karol miącho tak jakby mial wszystko gdzies ;/;/;
kaziki napisał:
o kurcze ciezkie pytanie bez kitu!!! mysle ze srodek to najmocniejszy punkt w nasej druzynie; jest Junker, Miącho, Karol (jeden z Braci Brothers:) ), a tak wogole to juz niezle zaczyna sobie radzic Prezes. Tylko czy jego mozna zaliczyc do srodkowych? jak on pcha sie na skrzydlo. ale niezle mu zaczyna isc, widac postepy!!
Wg mnie najlepiej sobie radzacy na srodku w ataku to - JUNKER :d
Moze i bym mogl zagrac na srodku ale ten wyskok... Jeszcze z pol metra by sie przydalo xDD
Co do skrzydla to trener tez mi kazal na skrzydle tez zbijac a nie tylko srodek, srodek tak jak kiedys robilem
Pozatym na srodku reke w siatke ciagle wkladam, na skrzydle juz prawie wcale
PS: lewe skrzydlo jest zajebiste xD