http://www.omegarybno.blog.onet.pl
tylko trzeba zebrać ludzi, którzy nie bali by sie drzec morde (że sie tak wyraże) na meczu bo jak ma to byc tak jak teraz to dziekuje... xD strasznie słaby jest ten doping.. za to na meczu z Kozłowem świetnie bawili sie kibice z Kozłowa... tak powinno być u nas a nie tylko wszysycy komentuja i krytykuja a nawet nie racza raz na jakis czas brawo bic albo cos krzyknąc
VIP
no no :d podoba mi sie ten pomysl ale szczerze to dla mnie nic nowego na kazdym meczu zdzieram gardlo ale wiecie co jeszcze nikt ni powiedzial mi DZIEKUJE ;( niestety nastepny mecz ktory gramy na wyjezdzie w szczytnie nie bedzie mnie
nie no dokladnie pewnie tylu ludzi bylo i malo kto kibicowal na meczu az szkoda ale mysle ze po tym co zesmy napisali bedzie kom,u zorganizowac grupe ktora zajmnie sie dopingiem dla nasszej druzyny wierze w to ze napewno jakos sie zbiora ludzie ktorzy beda dla nas kolejnym zawodnikiem na boisku, dodatkowa dusza :-)
VIP
Moim zdaniem w Rybnie ludzie nie dorosli jeszcze do kibicowania. Wydaje mi sie ze za darmo by nie pojechali a jesli mieli by placic to wcale nie pojada.( moge sie oczywiscie mylic)
P.S
Niestety ja na 99% nie pojade do Szczytna
VIP
Zapraszamy na mecz z Giżyckiem
wierze ze dzisiaj znowu bedziemy mieli niezapomniane widowisko, loiczymy takze na naszego nastepnego zaowdnika, cyli Was kibiców!!
dodatkowo bedziemy mieli sporzadzony wynik statystyczny wiec bedzie mozna zobaczyc jakie sa braki i gdzie ale przede wszystkim wiemy ze głowna bolaczka jest odbior! pzdr do meczu!@