http://www.omegarybno.blog.onet.pl
Król forum
wybieramy zawodnika ktory staral sie najmiej tylko szczerze panowie szczerze nie trzeba mowic dlaczego xD xD tera bedzie
za kolejnosc zawodników umiesczonych w rzadnym wypadku nie odpowiada CzEsiO xD wszelkie problemy prosze zglaszac sami do siebie xD
Ja racej nie będę się wypowiadał na temat tej sondy, bo myślę, że każdy z Nas coś włożył w grę, więc ... tak naprawdę jesteśmy dobzi tylko tego czegoś Nam brak, tego czego nie możemy odnaleźć w sobie!!!
a ja mam małe pytanko.... na jakiej podstawie są te decyzje czy ktoś prowadzi jakąś punktacje czy co....????? Jak można oceniać negatywnie trzech gości z podstawowego składu... to kto tam wogue zdobywa punkty jeżeli każdy nominowany jest na najsłabszego w sezonie CO????????????? Czy któryś wie wogule na czym polega Pracowanie na formę utrzymanie jej i jeszcze na dodatek trafienie z nią w sezon??????????????????
(małe wyjaśnionko dla tych co nie skumali o co mi chodziło) Aby zyskać formę trzeba oprócz treningów taktycznych wykonywać systematycznie i równorzednie treningi siłowe i wytrzymałościowe a żaden z nas takich nie miał.... Przy takim systemie jaki mieliśmy my w tym sezonie nie było możliwe by chociaż połowa z nas miała i utrzymała formę przez sezon...
Król forum
Daniel spokojnie to jest tylko sonda ;/ nikt nie powiedzial ze wyniki są zgodne z staraniami zawodnikow looozik
Król forum
nie wiem ale zapewne kazik moim zdaniem z atakujących byles najlepszyyyyy
Członek drużyny
jeżeli chodzi o Kazika to sądzę że on jest dobrze ułożony technicznie i widać że gra już od pewnego czasu w siatkówkę, też uważam że był najlepszym atakującym i chyba nikt mi nie zaprzeczy :-P
Dzięki chłopaki, fajnie, że ktoś widzi pracę moją w Tym zespole. To się ceni! Podobają mi się dwie ostatni opinie na mój temat!
Wierzę, że w następnym sezonie damy radę coś ukopać! Teraz skupmy się na "działdowiance"!
No warto byłoby postarać się coś ugrać w Dzwie a i sondy typu najgorszy zawodnik zawodnik sezonu, wydają mi się nie na miejscu. Wiadomo to jest forum - dla ludzi wszystko
więc i to ma jakiś sens, ale głosując kierujemy się bardziej sympatią, anieżeli pradziwą sytuacją więc ja oddam pusty głos
poozdro i mnie tu nie objezdzac -pisze co mysle