http://www.omegarybno.blog.onet.pl
W tym wątku chciałbym poruszyć sprawę drużyny, a dokładniej skład jakim będziemy walczyli o grę w III lidze na następny sezon:
1/ Karol Zabłotny
2/ Łukasz Junker
3/ Daniel Ligman
4/ Karol Szeklicki
5/ Daniel Józefowicz
6/ Przemysław Wypych
7/ Michał Januszewski
8/ Paweł Czarnecki
9/ Miłosz Karbowski (o ile wyleczy do tego czasu kontuzje w co wierzymy wszyscy - wracaj do zdrowia)
+ 2 nowych graczy (Maciej Ryniejski z Iłowa - Osady, drugiego nazwiska nie znam, podobno chłopak leworęczny z Działdowa, z dość sporym wzrostem)
Jeżeli chodzi o resztę:
1/ Sebastian Czarnecki (?) - szkoła w Gdańsku może uniemożliwić treningi, ewentualnie, zapewne zjeżdżałby na mecze bądź piątkowe treningi,
2/ Adam Miąsko (?) - wyjechał za granicę, mieszka i pracuje w Irlandii; we wrześniu będzie w Polsce, na pewno zawita do Rybna, więc wtedy będziemy wiedzieli co z "Miąchem",
3/ Piotr Czajkowski (?) - studia w Gdańsku lub w Warszawie całkowicie zakończą jego grę w naszej drużynie,
4/ Łukasz Smolicz - definitywnie nie będzie grał u Nas w drużynie, już w tamtym roku olał sprawę drużyny,
5/ Marcin Czajkowski (?) - jeżeli wystartuje drużyna Burkatu w rozgrywkach III ligi wojewódzkiej to Marcin raczej zagra w Burkacie, tam będzie miał możliwość przebicia się do pierwszego składu i pogrania więcej niż w naszych szeregach,
6/ Daniel Kaczmarski (?) - zapewne taka sama sytuacja co w przypadku Marcina Czajkowskiego,
7/ Jarosław Szeklicki (?) - sprawy osobiste, nie może w tej chwili się do końca określić.
Jeśli wiecie coś więcej o tych 7 osobach to proszę o zamieszczanie informacji, ponieważ pod koniec sierpnia chcemy zacząć treningi, a jak widzimy zostało pewnych ludzi tylko 9 + 2 nowych( Maciej Ryniejski na pewno będzie grał z Nami, natomiast o tym z Działdowa słyszałem tylko od trenera, więc więcej nie mogę powiedzieć).
http://www.sciaga.pl/profil/wlazly1988 <-- cos o Macieju Ryniejskim malo ale zawsze cos i jest nawet zdjecie
ps wysoko wyskoczyl o.O
Siema chlopaki, mnie na treningu nie bedzie ale ja sie pisze na sezon wiec mnie liczcie, ja jeszcze miesiac bede w Niemczech wiec jak wroce to na pewno przychodze od razu na trening!
nie no bez przesady nie robmy sobie jaj z tego zeby kogos sprowadzac, tak pograc sobie zeby tylko na jeden sezon to pewnie ludzie beda wkur.... bo to maja grac nasi a nie ktos kto bedzie przyjezdzal na mecze. i skonczmy z tym ze ktos ma grac bo sdadze ze sa ludzie, nie wymyslajmy juz zeby kogos sprowadzac!!!
Decyzja podjęta... AZS w OMEDZE... - w sezonie 2008/2009 nasz klub zasili 3 lub 4 zawodników grających dotychczas w składzie juniorów AZS Olsztyn. Taką decyzję podjął zarząd wraz z sponsorami klubu. Decyzja ta została wywołana przez fakt iż kilku zawodników z nominalnej szóstki Omegi (w większości grających tylko jeden sezon w naszym klubie) nie wyraziło chęci gry w nadchodzącym sezonie.
Mialo byc 2 kolesi z Ilowa i Dzialdowa bylo spoko nic Ci to nie przeszkadzalo
Przychodzi 4 kolesi z Olsztyna i juz wszystko jest zle? Bo nie beda grali ludzie z Rybna?
Kibice chca pieknych ZWYCIESTW DRUZYNY, a nie pieknych przegranych przez swoich znajomych z Rybna po zacietej walce
Liczy sie sukces DRUZYNY a nie to kto jest na boisku, nie wazne kto gra jestesmy DRUZYNA i sukcesy sa zarowno rezerwowych jak i tych z pierwszej 6tki
Ładnie napisane Prezes, ale widocznie trochę inaczej odczułeś to co miałem zamierzonego w tej wiadomości u góry. Jeśli chodzi o drużynę to pewnie masz rację i z tym całkowicie się zgadzam, trochę pogadałem z Danielem i już wiem jak jest więc spoko! pozdro i do jutra na treningu!
Król forum
nie no lozzz najwazniejsze zeby cos ugrac w tej lidze xD:D pozdroooo